Комплетна заштита на луѓе, имот и животна средина

Техноинспект со својот тим на инженери создава најсоодветни решенија за вашите потреби, од областа на противпожарната заштита и детекција на отровни гасови. Компанијата е акредитирано инспекциско тело за електрични мерења и испитувања. Дополнително како дел од нашиoт тим имаме стручни лица кои вршат обуки од областа на БЗР и ППЗ.

За секој предизвик ви нудиме соодветно стручно решение:

Заштита од пожар
Опасни гасови
Ел. испитувања
Обуки
Сервис
Техноинспект е компанија која е лидер на пазарот за проектирање, изведба, контрола и тестирање на противпожарни системи.
Прочитајте повеќе...